EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Roubaix SL8 Sport 105 - XL/58 , Gloss Champagne / Smoke, 2025

Specialized Roubaix SL8 Sport 105 - XL/58 , Gloss Champagne / Smoke, 2025

Eredeti ár
1 581 319 Ft‎
Ár
1 539 289 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.94425-6058
MPN:
94425-6058
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.
Húsz évvel ezelőtt megalkottuk az országúti endurance kerékpár kategóriát, és bebizonyítottuk, hogy a magas ergonómia nagy teljesítményt jelent. Ma az új Roubaix SL8 a Future Shock 3.0 lengéscsillapítóval könnyebb, gyorsabb és simább, mint bármelyik valaha gyártott országúti kerékpár, és páratlan magabiztosságot nyújt. Lehet, hogy az út alattad a pokol, de egy Roubaix kerékpáron mindig a mennyország van feletted. MATCH: A Future Shock 3.0 a show sztárja, állítható, szabályozható és tartósabb, mint valaha. Mostantól a kerékpáron elfoglalt helyzettől függetlenül minden kerékpáros 20 mm sima, csúszásmentes rugóutat tapasztalhat a szár és a fejcső között. A Future Shock segít stabilan tartani a kezed és a kormányt, hogy simább, nagyobb kontrollt biztosító, gyorsabb, biztonságosabb és magabiztosabb vezetést biztosítson. A leengedett hüvelyk kialakításunk a nyeregcső nagyobb részét teszi szabaddá, hogy növelje a megereszkedést, de a "több" nem egyszerűen jobb. A Pavé nyeregcső szabályozza ezt az elhajlást az optimális függőleges megfelelőség érdekében. Együttesen hozzák létre az AfterShock technológiát, és a merev Roubaix hátsó háromszöggel együtt a hatékonyság feláldozása nélküli, sima utazást biztosítanak. A Roubaix SL8 a legsimább országúti kerékpár, amelyet Ride Science csapatunk valaha is tesztelt - 53%-kal csökkenti a kormány és az ülés rázkódását a legközelebbi versenytársakhoz képest. A Roubaix Future Shock 3.0 lengéscsillapítónak köszönhetően a kerékpár gyorsan mozog a bukkanókon, miközben a kerékpáros súlya stabil marad, így a lendület megmarad a durva terepen is. A tipikus villák ütközéskor hátrafelé terelődnek, ami mérhető sebességveszteséget okoz. Ez tudományos tény, a simább valóban gyorsabb. FLEXIBILITÁS: A Roubaix úttörő volt az endurance geometriában, így a kerékpáron "BELÜL", nem pedig "RÁ" ülsz, hogy csökkentsd a kezedre, karodra és válladra nehezedő nyomást, így bármilyen úton képes és magabiztos vagy, mégis készen áll arra, hogy teljes gázzal tépd a hegyi terepet. Csatold be magad! Az akár 40 mm-es gumiabroncs-nyílással ez a tartós országúti gép minden eddiginél jobb tapadást biztosít a durva utakon és még a könnyű kavicsokon is. A Roubaix arra inspirál, hogy igazán NAGY napokat tölts a kerékpárral, ezért minden olyan rögzítést megadtunk neki, amire kalandjaid során szükséged lehet - három palacktartó, felsőcsöves vázrögzítő, és még sárvédő is van rajta. Szóval hajrá, és vidd magaddal az egészet. TELJESÍTMÉNY: Az új Roubaix SL8 az eddigi legtágasabb modellünk, új aerodinamikai formákkal a Free Foil könyvtárunkból és alacsonyabb nyeregcsövekkel. A váz súlya mindössze 950 gramm, és az Aethos - a világ legkönnyebb sorozatgyártású váza - tanulságainak felhasználásának és a Fact 10r karbonkeveréknek köszönhetően könnyebb lett.

Instagram

Cockpit

Handlebars
Specialized Hover Comp, Alloy, 125mm Drop, 75mm Reach w/Di2 Hole

Saddle
Body Geometry Power Sport, steel rails

Stem
Future Stem Comp

Seat Binder
Hidden drop clamp

Tape
Supacaz Super Sticky Kush

SeatPost
S-Works Pave Seat post

Frameset

Frame
FACT 10R, Rider First Engineered™ (RFE), FreeFoil Shape Library tubes, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

Suspension

Fork
Future Shock 3.1 w/ Smooth Boot, FACT Carbon 12x100mm, thru-axle, flat-mount disc

Brakes

Front Brake
Shimano 105 Hydraulic Disc

Rear Brake
Shimano 105 Hydraulic Disc

Drivetrain

Chainrings
50/34T

Cassette
Shimano 105, 12-speed, 11-36T

Shift Levers
Shimano 105 R7120, Hydraulic Disc

Crankset
Shimano 105, 12-Speed

Front Derailleur
Shimano 105 R7100, braze-on

Rear Derailleur
Shimnao 105 R7100, 12-Speed

Chain
Shimano 105, 12-Speed

Bottom Bracket
Shimano BSA

Wheels & tires

Inner Tubes
700x28/38mm, 48mm Presta valve

Front Tire
S-Works Mondo 2BR, 700x32c

Rear Tire
S-Works Mondo 2BR, 700x32c

Front Wheel
DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples

Rear Wheel
DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready, 24h, Specialized full sealed bearing thru axle hub, centerlock disc, DT Swiss Champion 14G stainless steel spokes, DT Swiss brass nipples

Product details

Product ID
221827

Weight

Weight Size
56

Weight
9.07kg (19 lb, 15.9 oz)
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker