EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Capriolo Mustang, 16 fekete - lime, 2023

Capriolo Mustang, 16 fekete - lime, 2023

Eredeti ár
74 490 Ft‎
Ár
64 085 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Capriolo
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
921114-16
EAN:
8605036537036
MPN:
921114-16
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.

A Capriolo Mustang 16 gyermekkerékpár 3 éves kortól alkalmas olyan gyermekek számára, akik legalább 105 cm magasak. Kiválóan alkalmas országúti, terepjáró és kevésbé karbantartott kerékpárutakra, így biztonságosan eljut gyermeke a céljához. A kerékpár bőséges felszereltségéhez sárvédők, puha nyereg, a nagyobb biztonság érdekében pedig láncvédő, kiegyensúlyozott kerekek és egy pár megbízható fék - első féknyereg és hátsó tárcsafék, amely szinte elpusztíthatatlan, ráadásul karbantartásmentes kialakítással büszkélkedhet. A tartós 8"-os rozsdamentes acél váz még a nagyobb terhelést is kibírja, a tökéletesen illeszkedő Fenix Wanda P-123A abroncsok pedig terepen és aszfalton való közlekedésre egyaránt alkalmasak, így szinte bárhová elviheted kirándulni. A kiváló kidolgozás és vezethetőség, a kiegyensúlyozott felépítés, a könnyű súly és a nagy, akár 40 kg-os teherbírás teszi ezt a kerékpárt tökéletes társsá a kisgyermeked számára, akár rövid, akár egész napos kirándulás vár rád. Az igényes kialakítás sportos, terep BMX típusú megjelenést kölcsönöz a kerékpárnak, amelynek egyetlen kis adrenalinfüggő sem tud ellenállni. Főbb előnyök A Caprio Mustang gyerekkerékpár közúti használatra és nagyobb kihívást jelentő terepeken egyaránt alkalmas A kiváló minőségű rozsdamentes acél és PVC kivitelezésnek köszönhetően nagy, akár 40 kg-os teherbírást kínál A kerékpárt 3 éves kortól, 105 és 125 cm közötti magassággal rendelkező gyermekek is vezethetik A PVC első felnifék maximális biztonságot nyújt minden út során A hátsó tárcsafék szinte elpusztíthatatlan, ráadásul karbantartásmentes kialakítással büszkélkedhet A Fenix Wanda P- abroncsok123A durva terepen és aszfalton is használhatóak



Instagram

Váz HITEN STEEL FRAME
Veľkosť rámu 16" x 8"
Vidlica STEEL RIGID FORK
Hlavové zloženie FP-H515, 8 PCS
Brzda PVC V-BRAKE/ REAR COASTER BRAKE
Felnik KRYPTON X, 16X15 36H, ALLOY SW
Plášte WANDA BMX
Hmotnosť 9,0 kg
Nosnosť 40 kg
Veľkosť kolies 16
Veľkosť rámu 8
Prevodov 1
Výška postavy 105 - 125 cm
Parametre
Chlapčenský bicykel pre deti od 5 rokov, odporúčaná výška 105 až 125 cm, nosnosť až 40 kg, ppirosná čeľusťová a zadná nábojová brzda, bezúdržbový dizajn, vynikajúce spracovanie aj jazdné vlastnosti, vyvážená konštrukcia. Nerezová oceľ, PVC. fekete - limetová farba.

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker