EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Romin Evo Comp Mimic - 143mm, 2022

Specialized Romin Evo Comp Mimic - 143mm, 2022

Eredeti ár
49 936 Ft‎
Ár
39 491 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.27120-6303
MPN:
27120-6303
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.
Amióta vannak nyergek, a nőknek gondjaik vannak velük. De ahol egyesek megoldhatatlan problémákat látnak, ott gyakorlati megoldásokat látunk. Szabadalmaztatott kialakításunknak köszönhetően a MIMIC technológia segít olyan nyerget létrehozni, amely tökéletesen alkalmazkodik a testéhez, és megadja a szükséges támogatást. Ha pedig kombinálja ezt a technológiát a Romi Evo Comp nyergünkkel, az üreges Cr-Mo sínekkel és a II. szintű párnázattal a nagyobb kényelem érdekében, akkor egy nagy teljesítményű nyerget kap, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Továbbra is megtalálható benne az Ön által ismert és kedvelt Body Geometry tervezési jellemzők összessége, így biztos lehet benne, hogy kiváló, egész napos kényelmet biztosít bármilyen vezetési pozícióban. A szabadalmaztatott Body Geometry kialakítást laboratóriumokban tesztelték férfiakon és nőkön is, hogy biztosítsák a megfelelő véráramlást az érzékeny artériákban. Az innovatív Mimic technológia többrétegű anyagokat használ az egyensúly fenntartása és a lágyrészek duzzanatának minimalizálása érdekében. Tartós üreges Cr-Mo sínek. 2. szintű párnázás: Közepes sűrűségű hab a jó érzés érdekében a kerékpáron, további párnázással. A nyereg tövébe nyomott SWAT - kompatibilis markolatok elegáns és integrált tárolási megoldást tesznek lehetővé.

Instagram


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker