EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Phenom Expert - 155mm, 2022

Specialized Phenom Expert - 155mm, 2022

Eredeti ár
62 420 Ft‎
Ár
52 017 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.27217-2205
MPN:
27217-2205
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.
A Phenom Expert nyereg egy hegyikerékpáros nyereg, amely erős és kényelmes legyen még a hosszú napokon is. Szerkezete karbonnal van megerősítve, és az Adaptive Edge talppal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a nyereg külső széle alkalmazkodjon az Ön testéhez a jó illeszkedés érdekében. Ez a verzió, ellentétben a Pro nyereggel, tartós króm-molibdén sínekkel rendelkezik, és a Pro változathoz hasonlóan közepesen merev, 2-es kategóriájú párnázattal a kellő támaszték és kényelem érdekében. Hasonlóan, a nyereg hátulja a Phenon nyergek jellegzetes jegyeit tartalmazza, vagyis a lekerekített, csúszásgátló kialakítást, amelyet szakértőink hangoltak az ideális merevség és hatékonyság érdekében. > A szabadalmaztatott Body Geometry kialakítást laboratóriumokban tesztelték, hogy garantálják a megfelelő véráramlást az érzékeny artériákba. > A rugalmas Adaptive Edge technológiával rendelkező, karbonnal megerősített héj az Ön testéhez igazodik a tökéletes illeszkedés és az egész napos kényelem érdekében. > Az alacsony súrlódású panelek a nyereg elején és hátulján növelik a pedálozás hatékonyságát és mobilitását a nyeregbe való be- és kiszálláskor. > Könnyű és erős üreges titánsínek. > A könnyű és támasztó PU hab növeli a kényelmet hosszabb utakon. > 2. kategóriás párnázás: Közepes szilárdságú habpárnázás hozzáadva az érzékeny utazáshoz. > A SWAT™ kompatibilis tartók a nyereg aljába vannak nyomva, és lehetővé teszik az elegáns és integrált tároló felszerelését. > Méret 143 mm / súly 248 g > Méret 155 mm / súly 254 g

Instagram


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker