EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Phenom Expert - 143mm, 2022

Specialized Phenom Expert - 143mm, 2022

Eredeti ár
62 420 Ft‎
Ár
52 017 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.27217-2203
MPN:
27217-2203
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.

A Phenom Expert nyereg egy olyan mountain bike nyereg, amelyet úgy terveztek, hogy erős és kényelmes legyen még a hosszú napokon is az ösvényen. Karbonszálakkal megerősített konstrukciója és az Adaptive Edge alapfelületünkkel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a nyereg külső széle a testhez igazodjon, és ezáltal kényelmes illeszkedést biztosítson. A Pro nyeregtől eltérően ez a változat tartós króm-molibdén sínekkel rendelkezik, és a Pro változathoz hasonlóan közepesen merev, 2. kategóriás párnázással a bőséges alátámasztás és kényelem érdekében. Hasonlóképpen, a nyereg hátsó részén is megtalálod a Phenon nyergek ismertetőjegyeit, a lekerekített, csúszásmentes konstrukciót, amelyet szakértőink úgy hangoltak, hogy az ideális merevséget és hatékonyságot biztosítsák. > A szabadalmaztatott Body Geometry kialakítást laboratóriumi teszteknek vetettük alá, hogy garantálni tudjuk az érzékeny artériák megfelelő véráramlását. > A rugalmas Adaptive Edge technológiával ellátott, szénszál-erősítésű héj alkalmazkodik a testhez a tökéletes illeszkedés és az egész napos kényelem érdekében. > A nyereg elején és hátulján található alacsony súrlódású panelek növelik a pedálozás hatékonyságát és a mobilitást a nyeregbe való be- és kiszálláskor. > Könnyű és erős üreges titán sínek. > A könnyű és támogató PU hab növeli a kényelmet a hosszabb túrákon. > 2. kategóriás párnázás: közepesen merev habból készült kiegészítő párnázás a jó érzékenységű lovaglás érdekében. > SWAT™ kompatibilis markolatokat öntöttek a nyereg aljába, így elegáns és integrált tárolót rögzíthet. > 143 mm-es méret / súly 248 g > 155 mm-es méret / súly 254 g



Instagram


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker