EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Torch 1.0 - 45, maroon/fekete, 2022

Specialized Torch 1.0 - 45, maroon/fekete, 2022

Eredeti ár
49 936 Ft‎
Ár
31 210 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.61022-5045
MPN:
61022-5045
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.
Használja ki csúcskategóriás országúti cipőnk teljesítményét és Body Geometry ergonómiáját, és alakítsa át megfizethető dizájnba. Torch 1.0 útcipőt kapsz. Tépőzáras tépőzárral rendelkeznek a könnyű beállítás érdekében, és kényelmes illeszkedést biztosítanak a kompozit talppal, amely éppen a megfelelő merevséget kínálja. A Body Geometry talp- és cipőbetét-konstrukciókat ergonómikusan tervezték és tudományosan tesztelték, hogy növeljék az erőt, a hatékonyságot, az állóképességet és csökkentsék a sérülések kockázatát a csípő, térd és láb összehangolásának optimalizálásával. A közepesen merev nylonlemez SlipNot™ talppal és 6,0 merevségi indexű futógumi futófelülettel növeli a pedálozás hatékonyságát. Offset Velcro® 3 pántos záródás és hálós felsőrész gondoskodik a kényelemről. Szintetikus felsőrész hálós szellőzéssel a tökéletes illeszkedésért. Fényvisszaverő elemek a sarokban a jobb láthatóság érdekében. A háromcsavaros zárminta a legtöbb országúti kerékpár pedállal kompatibilis.

Instagram


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker