EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Recon 3.0 - 45, fekete, 2023

Specialized Recon 3.0 - 45, fekete, 2023

Eredeti ár
104 034 Ft‎
Ár
76 985 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.61520-2245
MPN:
61520-2245
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.

A Recon 3.0 a legendás S-Works Recon teljesítményére épül - erőátvitel, kényelem, könnyű súly, stílus - egy olyan csomagban, amely ideális az XC és a gravel versenyzők számára. Az ösvények meghódítása mostantól olyan egyszerű, köszönhetően a Recon 3.0-nak és a Body Geometry technológiának, amely kényelmet és óriási hatékonyságot biztosít. A sebesség és a kerékpáros teljesítmény a legfontosabb számodra? A Recon 3.0 futófelület és a karbon talpbetét egy üvegszálas darabhoz csatlakozik elöl, így a futófelület rugalmas lesz a lábujjaknál, és a lábfej természetes módon működik a kerékpárról levéve. És mégis ez a talp hihetetlen erőátvitelt biztosít a 10,0-ás merevségi indexével. Ezt a technológiát Karbon STRIDE Toe Flexnek nevezzük. Akár az XC-pályán repülsz lefelé, akár a helyi kocsmában sétálsz egy tekerés után, a STRIDE toe-flex megváltoztatja a játékot. Tudjuk, hogy a terepen való bátorság általában azt jelenti, hogy az ismeretlenbe merészkedsz, ezért a Recon 3.0 tornacipőt XPEL Mesh felsőrész anyaggal láttuk el. Ez teszi a futófelületet kényelmessé, nagyszerűen elvezeti a vizet, ezért gyorsan szárad, ráadásul ez az oka annak, hogy ez a futófelület olyan könnyű. A SlipNot keverékünk teljes mértékben beborítja és védi a karbon gumi talpbetétet, ráadásul nagyszerű tapadást biztosít bármilyen felületen, ha éppen nem kerékpározol. A talp mintázata közötti nagy lyukak remekül eltávolítják a sarat. A kettős Dual Dual L6-Snap Boa kerékrögzítő rendszernek és az orr-részen található tépőzárnak köszönhetően mikrobeállításokkal testre szabható az illeszkedés az egész napos teljesítmény és kényelem érdekében, akár csak kavicsbiciklizel, akár terepfékezel valamilyen XC kerékpárral, akár csak egy kerékpártúrára indulsz.

A Body Geometry külső talp és talpbetét tudományos alapokon nyugvó működésének célja a teljesítmény és a hatékonyság növelése, miközben a csípő, a térd és a lábfej közötti vonal optimalizálásával csökkenti a sérülések esélyét.
A Karbon STRIDE toe-flex technológia a 10-es merevségi index ellenére lehetővé teszi a láb természetes mozgását a kerékről lefelé.
A felsőrészben található varratok minimalizált száma lehetővé teszi, hogy a lábfej nagyon simán csússzon bele a tornacipőbe.
A BOA® L6-Snap kerekekkel történő rögzítés lehetővé teszi a mikrobeállítást még lovaglás közben is.
A szabadalmaztatott SlipNot™ gumitalpú külső talpvédelem mesés tapadást biztosít bármilyen terepen. Az elülső talpbetétek kivehetőek.
A stopperek számára kialakított menetes lyukak kompatibilisek a legtöbb kétcsavaros MTB rendszerrel.
Hozzávetőleges súly: 355g(1 futófelület, 42-es méret)



Instagram


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker