EU közösségi adószámmal rendelkező személyek/cégek esetében lehetőség van 0% áfával kerékpárt vásárolni. Információ.
Kosár
A bevásárlókosár üres
1
Specialized Chamonix - M/L, matte fekete, 2022

Specialized Chamonix - M/L, matte fekete, 2022

Eredeti ár
31 210 Ft‎
Ár
24 094 Ft‎
Új
Kínálatunkban több száz kerékpár van amit azonnal szállítunk. Gyors és ingyenes kiszállítás, professzionális szervizszolgálat.
Gyártó:
Specialized
Elérhetőség:
Raktáron
SKU:
sp.60819-1433
MPN:
60819-1433
Ha segítségre lenne szüksége a kerékpár kiválasztásában hívja a Tel:+421 948 758 458

Minden kerékpárt és kiegészítőt ingyen szállítunk.

Az összes eshopban megrendelt kerékpárt összeszerelve és beállítva küldünk. Elég felszerelni a pedálokat és beállítani a kormányt az első kerékhez, ami csak pár percet vesz igénybe, az alábbi videón megtekinthet.
Örömmel fogadjuk Önöket az üzletünkben Léván, ami kb. 120km -re van Budapesttol ( 1h:30m autóval ), beszélünk magyarul.

A prémium funkciók, a tanúsított védelem és a stílus teszi a Chamonix sisakot igazán értékes eszközzé minden kerékpáros számára. Az új ANGI esésérzékelőnk minden eddiginél nyugodtabbá teszi Önt és szeretteit, hiszen ha összekapcsolja iOS vagy Android alkalmazásunkkal, az érzékelő érzékeli az esést, és szöveges üzenetet küld a mobiltelefonján az Ön által választott telefonszámra. A STRAVA® alkalmazással is szinkronizálható, hogy GPS segítségével nyomon követhesse aktivitását. Fejhallgató SX felszerelés mikrobeállító kerékkel a könnyű, biztonságos és pontos bekapcsolás érdekében. A 4. dimenziós hűtőrendszer optimalizálja a szellőzést. Az öntött héj javítja az erősséget és csökkenti a súlyt. Tri-Fix pántosztó a jobb kényelemért és az egyszerű illeszkedésbeállításért. Fényvisszaverő hálómintás nyomatok a jobb láthatóságért rossz látási viszonyok között. Szabadalmaztatott pattintható címkét tartalmaz. MIPS rendszerrel felszerelve. ANGI felszerelésre kész.



Instagram


Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak véleményt, kérjük, jelentkezzen be.
 

Népszerű kerékpármárkák

CTM
GHOST
Specialized
Kellys
Liberty
Capriolo
Vedora
Mondraker